Holland Holiday Parcs
Gulden Stroom
 
  • Unieke locatie
  • Direct aan het strand
  • Luxe appartementen
  • Zon, zee & strand
 

Algemeen

De Gulden Stroom ligt direct aan de boulevard van Vlissingen, met het strand voor de deur en een prachtig uitzicht over de Westerschelde!

Voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie in Zeeland begroeten wij u graag in één van onze strandappartementen. De moderne en luxe inrichting van onze 5-sterren appartementen, samen met het fabuleuze uitzicht op de boulevard, het strand en de Westerschelde bezorgen u gegarandeerd dat relaxte vakantiegevoel. Vanuit uw appartement aan zee loopt u zo naar het bewaakte strand. Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk dagje luieren aan het strand! Lekker languit op één van de ligbedden een boekje lezen, mensen kijken of genieten van het zonnetje. Wist u dat Vlissingen de meeste zonuren heeft van Nederland?

De vaargeul loopt vlak voor de Boulevard Bankert; het lijkt of u de schepen bijna kunt aanraken. De unieke bedrijvigheid van de scheepvaart gaat dag en nacht door.  's Avonds kunt u op uw balkon genieten van het schouwspel van verlichting op het water. Deze boulevard is het meest bruisende deel van de boulevard van Vlissingen met een willekeur aan restaurantjes met elk een eigen specialiteit, levendige terrassen met een geweldig uitzicht op strand en zee. Via deze boulevard wandelt u in tien minuten naar het hart van Vlissingen; het Bellamypark met haar gezellige uitgaansleven en restaurants. Óf juist de andere kant op; via strand, bos of duinen richting Dishoek. 

Faciliteiten

U kunt onbetaald  (draadloos) internetten in uw appartement. Tijdens uw verblijf kunt u dus op al uw apparaten gewoon uw e-mail checken, de kinderen laten chatten met hun vriendjes of online werken met uw eigen laptop. Natuurlijk kunt u ook de thuisblijvers verrassen met uw vakantiefoto’s en deze delen via social media.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen van De Gulden Stroom.

Er zijn 2 inpandige fietsenbergingen in het gebouw waar u uw fiets kunt stallen. Er zijn een aantal oplaadpunten aanwezig voor e-bikes.

Het meenemen van eigen bedlinnen is niet toegestaan. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.

Uw appartement is van alle gemakken voorzien, zo staat er een Senseo apparaat, een gewoon koffiezetapparaat, een wasmachine, een droger, föhn etc.

U kunt bij ons kindermeubilair bijboeken.
Kinderbed    € 15,00 per week (exclusief kinderbedlinnen)
Kinderstoel  € 15,00 per week
Kinderbad    € 15,00 per week

Alle appartementen zijn rookvrij. Roken is uitsluitend op het balkon toegestaan met de deur gesloten. Op het balkon is een asbak aanwezig.

Alle appartementen van De Gulden Stroom hebben uitzicht op zee.

Tijdens het inchecken kunt u uw auto voor ons complex aan de Boulevard Bankert parkeren op de laad-en los plek bij het blauwe bord. Als deze niet beschikbaar is, kunt u uw auto op de Boulevard in de daarvoor bestemde parkeervakken kwijt. LET OP HIER GELD BETAALD PARKEREN! Auto’s kunnen ook geparkeerd worden in de straat achter de Boulevard en op de parkeerplaatsen rond bioscoop Cinecity. LET OP, HIER GELDT TEVENS OVERAL BETAALD PARKEREN! Onder het complex bevindt zich een parkeergarage, waar u tegen betaling en op reservering (op basis van beschikbaarheid), gebruik kunt maken van een parkeerplaats. Tevens is er op 300 m afstand, in de straat achter de Boulevard, een parkeerterrein waar u tegen betaling kunt parkeren. Op dit parkeerterrein verhuren wij ook een aantal vaste parkeerplaatsen voorzien van een beugel. Het team van De Gulden stroom informeert u graag verder over de parkeermogelijkheden in de buurt.

Ons appartementencomplex is uiteraard toegankelijk voor mindervaliden. De voorzijde van ons complex is voorzien van trappen. Via de achterzijde van ons gebouw kunt u via de hellingbaan naar de 1e verdieping welke toegang geeft tot de appartementen. Ook is het mogelijk een sleutel te verkrijgen van de voetgangersdeur van de garage zodat u de hellingbaan niet hoeft te gebruiken. Deze sleutel kunt u bij de receptie krijgen. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is het tevens mogelijk hulpmiddelen te reserveren, zoals een douchebeugel, een douchekrukje en drempels voor bij de voordeur. Tevens is het mogelijk zelf hulpmiddelen te reserveren via Medipoint, deze organisatie beschikt over een groot assortiment hulpmiddelen. Het team van De Gulden Stroom informeert u graag over de indeling van appartementen.

Omgeving

Voor een ontspannen vakantie in Zeeland maakt u met de strandappartementen van De Gulden Stroom een uitstekende keuze! Onze appartementen liggen aan het meest bruisende deel van de boulevard van Vlissingen met een keur aan restaurantjes met elk hun specialiteit, levendige terrassen en dit alles met het geweldige uitzicht op strand en zee. Vlissingen is sfeervol, met een rijke historie (wie kent Michiel de Ruyter niet?) en een karakteristieke oude kern met prachtige gevels. Modern, met een uitgebreid winkelbestand in deels overdekte winkelstraten. Bruisend, met bijzondere evenementen zoals het straatfestival en leuke activiteiten, en het Bellamypark achter de jachthaven

Bij een vakantie in Zeeland speelt het water een belangrijke rol. Niet alleen door de ligging aan zee maar ook in de historie en cultuur kunt u niet om de rol van het water heen. Daarom mogen de Deltawerken ook niet worden vergeten. Deze zijn van groot belang geweest voor Zeeland en trekken nog steeds veel (internationale) aandacht. De Noordzee, de Oosterschelde en Zeeland kunnen niet los van elkaar gezien worden.

Fijnproevers

Voor de echte fijnproever is Zeeland een waar paradijs. Als het gaat om culinaire hoogstandjes dan zit u in onze omgeving helemaal goed! Naast de vele heerlijke visrestaurants, waar u super goed schol, tong, kabeljauw en poon kunt eten, heeft Zeeland ook de meeste restaurants met een Michelinster.

Cultuurliefhebbers

Zeeland heeft een rijke historie en is erg trots op haar erfgoed. De Zeeuwen houden vast aan een rijke traditie, het eigen dialect en oude gebruiken. Dit laten de vele musea, monumenten en galerieën in de omgeving goed zien. Het water staat hierbij vaak centraal, niet alleen de strijd tegen het water, maar ook de vele mogelijkheden die het water de Zeeuwen biedt.

Levensgenieters

De Zeeuwen zijn echte levensgenieters! U ook? Dan nodigen we u graag uit in Zeeland om het echte leven te komen proeven. Genieten moet de basis zijn van uw vakantie in één van onze luxe strandappartementen. Naast heerlijke dagen aan het strand, wandelingen door de duinen, lekker eten in de goede restaurants zijn er nog héél veel andere plekken waar het absoluut genieten is.

Natuurliefhebbers

Voor de echte liefhebber van rust en natuur is Walcheren met de vele ruimte, de weidse uitzichten en het water een prachtige vakantieplek. Geniet ook van de vele variaties in het landschap! Walcheren herbergt polders, kreken, buitenplaatsen, dorpen en steden. De dijken van Walcheren beschermen het gebied tegen water en vertellen ook het lange verhaal van de inpoldering.

Sportievelingen

Vindt u het ook fijn om het luieren op het strand af te wisselen met lekker actief bezig zijn? Ook daarvoor zit u in één van onze appartementen helemaal goed! Wist u dat Zeeland één van de meest geliefde fietsprovincies is? De grote variatie in de natuur maakt elke fietstocht of wandeltocht weer anders. Door het uitgebreide fietsroutenetwerk met fietsknooppunten kunt u zelf heel eenvoudig een heerlijke fietstocht uitzetten.

Veere

Veere is een prachtig stadje met een roemrijk verleden. Het heeft nu nog slechts zo'n 750 inwoners, maar in de bloeitijd tussen de 15e en 17e eeuw leefden hier meer dan vijfduizend inwoners. Het stadje ademt nog steeds de bijzondere sfeer van vroeger uit. In Veere is een nog zichtbaar verleden gecombineerd met hedendaagse gezelligheid in de nabijheid van het water.

Aan de Kaai bij de jachthaven en op de Markt zijn prachtige koopmanshuizen en pakhuizen te zien met trapgevels, tuitgevels, lijstgevels en klokgevels.
Vanuit het verleden is nog veel te zien, zoals de imposante Grote Kerk, het sierlijke stadhuis aan de Markt, de gotische Schotse Huizen aan de Kaai en niet te vergeten de vestingwerken. Tevens vindt u hier vele ambachtelijke winkeltjes.

Wandelen

Een bovengemiddeld aantal zonuren maakt Walcheren tot een fantastische bestemming om te wandelen. Buitenom de prachtige promenade van gezellige terrasjes en restaurantjes op de boulevard wandelt u zo de vrije natuur in over de duinen en stranden van Walcheren.

Fietsen

Zeeland is een prachtige provincie met veel variatie in de natuur. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat het voor veel Nederlanders de favoriete plek is om te fietsen. Natuurlijk is uw fietstocht ook te combineren met een bezoek aan één van de vele bezienswaardigheden in Zeeuws Vlaanderen. Voor een uitje in Zeeland hebben wij enkele suggesties voor u.

Vissen

Vissers komen in Vlissingen niet met lege handen thuis! Er kan gevist worden vanaf een boot in zee, vanaf het strand of een strekdam, langs een kanaal- of beekoever, in kleine vijvers en gewoon in de stad. Iedere hengelaar vindt er een geschikte stek. En de vis bijt goed; paling, baars of forel, wijting, schar of zelfs tong zijn rijkelijk voorhanden in het water.

Knokke

Op ongeveer een uurtje rijden van Vlissingen ligt de chique badplaats Knokke, ook wel het Saint-Tropez van de Belgische kust genoemd. Hier kunt u naar hartenlust winkelen en genieten van de mooie boulevard en het strand. Vooral in de zomer bruist deze stad, met vele evenementen en goede uitgaansgelegenheden.

Daarnaast heeft Knokke ook prachtige natuurgebieden, zoals het natuurreservaat het Zwin. Het Zwin is het belangrijkste schorren- en slikkengebied van België. Het heeft een unieke verzameling Europese watervogels in een prachtig natuurkader.

Ligging

Beoordelingen

Algemene voorwaarden

1. Definitions
1.1 De Gulden Stroom: the organization commissioned by the owners and their
representatives to mediate in the rental of holiday homes.
1.2 property: all apartments that are furnished for overnight stays.
1.3 the tenant: the (legal) person making the booking
and thereby becoming the other party of De Gulden Stroom.
1.4 user: the tenant and the persons specified by the tenant who use the accommodation and / or other
facilities rented by the tenant.
1.5 accommodation provider: the owner and/or the
manager appointed by him of the accommodation available to be rented out. 
1.6 agreement: the lease between the accommodation provider and the tenant.
1.7 rent: basic rental costs including any discounts and exclusive of additional costs. 
1.8 in writing: by letter or e-mail.
1.9 website: the website(s) representing De Gulden Stroom used to offer the accommodation. 

2. Applicability Terms and Conditions
2.1 These terms and conditions apply to all offers of De Gulden Stroom and agreements regarding the rental of accommodations concluded with De Gulden Stroom. These conditions are an inseparable part
of the agreement.

3. Offer 
3.1 The offer of De Gulden Stroom is valid
as long as De Gulden Stroom actually has availability for the accommodation.

4. Creation and content of the agreement 
4.1 Reservations

4.1.1 an accommodation can either be booked on sight, online or by phone. an accommodation can be booked. These reservation methods are binding for both parties.
4.1.2 Online reservation; an agreement
under a suspensive condition will be established between the tenant and De Gulden Stroom with regard to booking an accommodation explicitly offered by De Gulden Stroom on the website when:
a) the tenant agrees to the general terms and conditions of De Gulden Stroom
b) the tenant fills out all mandatory information to be able to make a reservation online and then makes the
reservation definitive by using the button “confirm".     
4.1.3 Each received booking which is made via the website is confirmed by email to the tenant by De Gulden Stroom, which means the reservation is received and processed. With that the reservation is binding for the tenant. 
4.1.4 Upon receipt of the reservation this will be
checked on correctness by De Gulden Stroom. If the reservation is correct, the suspensive condition, as referred to under 4.1.2, is fulfilled and the agreement is concluded.
4.1.5 If the tenant has not received acknowledgement by email, the tenant must take up contact with De Gulden Stroom, failing this the tenant can not invoke the reservation. 
4.1.6 Age: reservations can only be made by persons who are 21 years or older, reservations made by persons under that age are not valid. If a tenant makes a reservation for younger people and is not present the entire period, the booking is also not valid. An owner can refuse a reservation made by younger persons after the fact. In consultation with De Gulden Stroom exceptions can be made.
4.1.7 De Gulden Stroom also reserves the right to refuse a reservation if it is suspected that the accommodation will be used in violation of these terms and conditions. 
4.2 Right of withdrawal
4.2.1 Reservations will be legally binding for the tenant. A right of withdrawal (the so-called cooling-off period) as referred to in the Civil Code does not apply to services regarding the rental of accommodation. 

5. Canceling or changing the agreement
5.1 Cancellation by the tenant

5.1.1 It may happen that due to unforeseen circumstances one has to cancel. In this case
the tenant or his deputy must notify De Gulden Stroom in writing. In most cases there are costs associated with cancellations or changes.
5.1.2 Upon cancellation the tenant receives a cancellation note from De Gulden Stroom. It contains the costs of the cancellation. 
5.1.3 Cancellation of a reservation by the tenant can be made free of charge up to 30 days before arrival. If canceled up to 14 days before arrival the tenant is payable 50% of the total rent, excluding the additional costs to De Gulden Stroom. If canceled within 14 days before arrival, the tenant is payable the total rent, exclusive the additional costs to De Gulden Stroom.
5.1.4 If the tenant ends his stay before the departure date, there is no right to a refund. 
5.2 Cancellation by De Gulden Stroom

5.2.1 In the case of force majeure or unforeseen
circumstances, De Gulden Stroom is entitled to cancel the reservation. Unforeseen circumstances and force majeure include: 
a) that the property is not suitable for rental (for example due to flooding, fire or default of the accommodation provider). 
b) that the property is no longer available (for example, due to the sudden sale of the accommodation provided by the accommodation provider, a double placed reservation or a bankruptcy of the accommodation provider).
5.2.2 De Gulden Stroom will immediately inform  the tenant of this stating the reason, by telephone or in writing. 
5.2.3 In this case De Gulden Stroom will offer an equivalent accommodation at the same rent. 
5.2.4 If no suitable alternative offer can be made, or the tenant does not agree with the offered alternative, De Gulden Stroom will proceed to refund the rent already paid in whole or in part without De Gulden Stroom owing any compensation to the tenant.
5.2.5 De Gulden Stroom is not liable for the costs of any services the (co) tenant booked himself (for example airline tickets, car rental, excursions, etc.)
5.2.6 De Gulden Stroom has the right at all times right to terminate  the agreement with immediate effect to say and to demand that the holiday home be vacated, if the tenant seriously neglects his duty of care for the house among other things, if he places more or other persons and / or animals in the house than allowed under the agreement. In such case, no refund will be made of the rent and / or deposit or part thereof. Also the tenant is obliged to compensate the damage De Gulden Stroom or the owner suffers resulting from the acts or omissions of the tenant. 
5.3 Change of agreement
5.3.1 In case of change of the agreement the cancellation conditions as stated in article 5.1 are fully applicable where for the terms referred to in Article 5.1.3, the first reservation.   
5.3.2 De Gulden Stroom is not obliged to accept the request from a tenant to amend the agreement.
5.3.3 If a change is to be made, the tenant should notify De Gulden Stroom in writing.

6. Payment of the rent 
6.1 Payment

6.1.1 The deposit of 50% of the total reservation sum must be paid by the tenant to De Gulden Stroom within 2 days after the reservation date.
6.1.2 The remainder must be paid by the tenant to De Gulden Stroom 14 days before the arrival date.
6.1.3 For reservations made within 14 days before
arrival, the tenant must transfer 100% of the reservation sum directly to De Gulden Stroom.
6.2 Failure to pay within the payment term
6.2.1 Once the tenant is in default, De Gulden Stroom is entitled to cancel the agreement and hold the tenant liable for the costs incurred.
6.2.2 In this case, the cancellation conditions apply in accordance with article 5.1.3 and the monies already paid will be settled with the cancellation costs.
6.2.3 De Gulden Stroom reserves the right to hand over the claim to a third party (for example a collection agency). All judicial and extrajudicial costs involved, as well as the (legal) interest will then be recovered from the tenant. 

7. Deposit
7.1 De Gulden Stroom can request tenant to pay a deposit of € 100,- up to € 250,-. At all times, a deposit of € 250,- will be charged for the penthouses when renting the accommodation.
7.2 Damage to the accommodation, inventory thereof
or the building inflicted during the rental period, extra cleaning costs due to not leaving the accommodation tidy and any costs to be paid locally will be settled with the deposit. If the deposit is not sufficient to cover this damage or to cover costs, the (co) tenant will have to pay this shortage on site. 
7.3 De Gulden Stroom will make the guarantee available within two weeks after departure when there is no further reason for deduction or settlement. 
7.4 De Gulden Stroom accepts no responsibility whatsoever for levying and / or refunding of this deposit and the costs referred to in this article.

8. Liability of the tenant 
8.1 The tenant is liable for damage due to breakage and/or loss and/or damage to inventory and/or accommodation provided by himself and/or his traveling companions or visitors. During the rental period he is responsible for the accommodation and is committed to keep the accommodation neat and clean. Any damage must be reported immediately by the tenant to De Gulden Stroom and to be reimbursed immediately on site, unless the tenant can demonstrate that the occurrence of the damage is not too due to fault of himself, other users or one of his travel companions. It is recommended in addition to your own liability insurance to take out a separate travel insurance. Tenants must have a liability insurance.
8.2 It is not permitted to accommodate more or other
persons in the apartment than those stated on the written confirmation. In that case, the owner may refuse the tenant.

9. Liability De Gulden Stroom or owner

9.1 Any liability of De Gulden Stroom is in any case limited to attributable shortcomings in the work of De Gulden Stroom as an intermediary and is  in any case limited to once the rent, unless there is intent or gross negligence at De Gulden Stroom.
9.2 De Gulden Stroom accepts no liability for theft, loss or damage of or to objects or persons, of whatever nature, during or as a result of a stay in one of the holiday homes and/or other facilities that De Gulden Stroom offers, unless there is intent or gross negligence on the part of De Gulden Stroom.
9.3 De Gulden Stroom does not guarantee that the stay in one of the accommodations offered by De Gulden Stroom meets the expectations you had of it. Liability for damage consisting of loss
of travel pleasure and/or other consequential damage, is excluded under all circumstances.
9.4 Neither De Gulden Stroom, nor the owner is under any circumstances liable for damage for which
there is a claim for compensation under a travel and/ or cancellation insurance or any other insurance.
9.5 De Gulden Stroom is not liable for disruptions in the service or defects in the event of services provided by third parties.
9.6 De Gulden Stroom accepts no liability for acts and/or omissions of an owner.
9.7 Any liability of the owner, regardless of the legal basis is limited to a maximum of up to three times the rent, unless there is intent or gross negligence.
9.8 Exclusions and limitations of liability also apply to staff of De Gulden Stroom, the owner and third parties engaged by him.
9.9 De Gulden Stroom cannot accept any liability for unexpected (construction)activities in the vicinity of the reserved accommodation, work on access and/or main roads, noise nuisance for example from neighbors, church bells, cars, trains or agricultural implements, nuisance from vermin and environmental problems in the proximity to the accommodation. 

10. Pets 
10.1 Pets are not allowed.

11. Substitution
11.1 Unless agreed in writing with De Gulden Stroom, the tenant and his travel companions are not permitted to hand over the rented accommodation under any name and for whatever reason to third parties other than the persons mentioned in the agreement. 
11.2 If you have agreed with De Gulden Stroom that you and/or one or more users are replaced, in addition to the tenant and/or user who replace you and/or other users you remain jointly and severally liable towards De Gulden Stroom for the payment of the rent, modification costs and any additional costs resulting from the replacement and any cancellation costs.

12. Shortcomings in the rented accommodation
12.1 De Gulden Stroom makes every effort to make your stay as pleasant as possible. Shortcomings in the rented accommodation need to be reported to De Gulden Stroom immediately and at the latest within 24 hours after the discovery or occurrence of the shortcoming.
12.2 De Gulden Stroom will, in the event of a timely notification of a deficiency endeavor to remedy this. If this fails and the shortcoming is so serious that the use of the accommodation is seriously impeded, the tenant is entitled to an alternative accommodation or compensation. Article 9 applies mutatis mutandis.
12.3 In retrospect, after departure, you can not claim allowances, declarations, etc.

13. Website
13.1 De Gulden Stroom pays the utmost attention and care to the correctness of the data on its website. De Gulden Stroom however cannot be held responsible for any imperfections, inaccuracies and/or changes made at a later time. Apparent typos do not bind De Gulden Stroom. Price changes reserved. 
13.2 The website of De Gulden Stroom may contain links to third party websites. Kustpark Village Scaldia is in no way responsible for the content or use of these internet sites, or for the possible consequences of a visit to one of these linked websites.

14. House rules
14.1 The house rules of De Gulden Stroom are part of these Terms and Conditions.

15. Privacy
15.1 Use of (personal) data
15.1.1 The personal data entered in relation to the reservation will be used to process the reservation. If a change occurs in the data already provided the (co)tenant is obliged to immediately notify De Gulden Stroom in writing. 
15.1.2 The entered information will also be included in the De Gulden Stroom customer database for the purpose of being used for communication between De Gulden Stroom and tenant with regard to the reservation (for example in connection with billing, sending the necessary information regarding the booking etc.) and for sending offers from and information about De Gulden Stroom. Data of the (co)tenant are not provided to third parties who are not involved in our organization. 

16. Other provisions 
16.1 Dutch law applies to the agreement. The Dutch court has jurisdiction. 
16.2 In these terms and conditions "the tenant"
also refers to the members of the travel group of the
tenant/registrant. The tenant/registrant is jointly and severally liable for the payment obligation. 
16.3 It is not permitted to sublet the rented accommodation. 
16.4 By closing the agreement the tenant accepts the applicability of these General Terms and Conditions.. These general terms and conditions apply regardless of your reference to other Terms and Conditions. De Gulden Stroom rejects all General Terms and conditions to which you refer or which are used by you. 
16.5 In the event that provisions of these terms and conditions or parts thereof are not legally valid (anymore) or are declared inapplicable, the other provisions remain in full force. The affected provision(s) will then be converted into comparable provisions that are legally valid. 
16.6 Printing, typesetting and typing errors do not bind De Gulden Stroom. 
16.7 All previous publications expire with these Terms and Conditions.

SFEERIMPRESSIE